Pagina wordt geladen

Podologie Ertvelde is opgericht in maart 2011 naast Brouwerij van Steenbergen in de Lindenlaan. Sinds 1 december 2013 is de praktijk verhuisd naar ‘Jacob van Arteveldelaan 6, 9940 Ertvelde’. 

Vanuit de praktijk kijkt U uit op het park en de finse looppiste van de Hoge Wal. De praktijk is uniek in het meetjesland en goed bereikbaar vanuit Gent / Evergem / Zelzate / Assenede / Eeklo zowel met de auto als het openbaar vervoer.
Tevens is de praktijk rolstoeltoegankelijk!

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Dana Neirinck

Dana Neirinck

Bachelor Podologie
Is geboren in 1988 en is afkomstig van Gent. Ik studeerde podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent en behaalde mijn diploma Bachelor in de Podologie in 2010. Aansluitend deed ik ervaring op bij enkele collega podologen. In maart 2011 richtte ik mijn eigen praktijk op. Podologie Ertvelde was geboren!
Zij heeft haar gespecialiseerd in ganganalyses bij lopers en kinderen.
Eline Roels

Eline Roels

Bachelor Podologie
Is geboren in 1992 en is afkomstig van Sint-Niklaas. Ik studeerde podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent en behaalde mijn diploma Bachelor in de Podologie in 2014. Sinds september 2014 ben ik de praktijk in Ertvelde komen versterken. Daarnaast vervang ik een collega in Deurne.
Zij heeft haar gespecialiseerd in voetverzorging en wondzorg bij diabetespatiënten, alsook ganganalyses bij kinderen.
Nele Claeys

Nele Claeys

Bachelor Podologie
Nele studeerde podologie aan de Artveldehogeschool te Gent en behaalde haar diploma Bachelor in de Podologie in 2017. In juli 2017 is zij de praktijk komen versterken.
Zij heeft haar gespecialiseerd in voetverzorging en wondzorg bij diabetespatiënten.
Sarah

Sarah van Hecke

Bachelor Podologie
Sarah studeerde podologie aan de Artveldehogeschool te Gent en behaalde haar diploma Bachelor in de Podologie in 2017. Na 1 jaar werken in Nederland is zij in oktober 2018 de praktijk komen versterken.
Zij heeft haar gespecialiseerd in ganganalyses, vnl bij (top)sporters.